1 objekt 365 dagar

Oj så det blev!

Ingen bra idé

I dag är det riktigt lugnt och skönt. Lill-polarn gjorde misstaget att sticka Esmeralda i morse när hon ville ha en jordgubbe. Inte nog med att hon får gå med bandage utan hon blev så rädd också att hon satte sig rätt på jordgubben. Lill-polarn skämdes så in i norden och har lovat att inte hoppa runt med mask och spjut. Självklart får ju Esmeralda ta jordgubbar.

Esmeralda verkar vara lite långsint, så fort hon ser Lill-polarn väser hon VILDE och går sin väg. Lill-polarn blev så ledsen att han har suttit uppe hos Tobias i ett par timmar och diskuterat fruntimmer! Så nu på morgonen har jag haft det riktigt lugnt och börjat med att jämna till dammkanten och lägga ut jord.

När väl Lill-polarn kom ner så hjälpte han till med att plantera Nattljus som Rosa kom med igår och någon annan växt som jag glömt namnet på. Plötsligt hör jag Oj! oj! och ser Lill-polarn flyta runt på en frigolitbit. När han lekte med Shakira råkade bollen landa i dammen och Lill-polarn trodde inte det var så djupt.

Leave a Reply

Översätt sidan »