1 objekt 365 dagar

Å så gott det luktar!

Wow! Till Esmeralda

Äntligen har jag fått vallmo längs muren vid den lilla hagen, några andra blommor har jag inte sett till ännu. Lill-polarn såg så lycklig ut och frågade om han kunde plockatill Esmeralda, hon var fortfarande sur på honom och hade suttit i timmar och pratat med sin mamma. Lill-polarn var lite orolig att hon skulle komma farande.

Det är så mycket blinningar i den lille hagen att jag tog upp hästarna. Lill-polarn hjälpte till och gick med Beethoven, eller rättare sagt åkte snålskjuts med att hålla sig i Beethovens hovskägg. När vi kom upp till logporten möttes vi av en söt ljuvlig doft från honungs rosen.

När jag kom ut från stallet hör jag hur Lill-polarn mumlar ” Wow! Den skall Esmeralda ha  och den ..och den ” Lill-polarn klängde runt i min Honungsros och skulle plocka av blomklasarna. Shit! , jag har ju fått vänta  i 2 år för att den skall blomma. Jag skulle precis lyfta ner honom när han sticker sig på taggarna.

– Aj! Vilka taggar!
– Ja nu vet du hur det kändes för Esmeralda.
– De är ju… jaja.. det bara blev så..

Leave a Reply

Översätt sidan »