Dammen

Söndagskaffe hos Rosa

Gubben hjälpte mig att hämta de sista stenarna till nedre dammen innan han skulle iväg till jobbet. Jag ville hinna fylla den innan jag skulle ner på söndags kaffe hos Rosa. Hon körde öppet hus idag med kaffe och muffins. Det var så himla varmt ute att jag inte kände för att hålla på med dammen. Dels hade jag blivit röd på armarna sen gårdagen och ville inte riskera att bränna upp mig.

Helt underbart att få gå ner till Rosa och bara sitta och koppla av. Hon har semester en vecka till innan hon jobbar en vecka och sedan kör semester igen. Så i år har vi semester samtidigt och det vore väl attan om man inte kunde ta och pricka in paddan. Vi har pratat länge om att åka paddan, men det har alltid dykt upp något annat. Jag vill åka både genom Göteborg och den på Säveån.

Leave a Reply

Översätt sidan »