1 objekt 365 dagar

Kokonger

Nej Pepper! Inte hoppa

Jösses vilken värme! När jag kommer hem ser jag Shakira alldeles utslagen utanför kokhuset. Gubben och Lill-polarn  hör jag på insidan. Gubben har rivit ner skivor som satt på innertaket och dammsugit bort alla äckliga kokonger som hängde i taket. Jag blev riktigt imponerad över att det såg så fräscht ut. Där det skall bli badrum har varit den sämsta delen.

Lill-polarn ville absolut vara med och hjälpa till och gubben misstänkte att han försökte hålla sig undan för Esmeraldas mamma som var på besök. När jag kom in så berättade Lill-polarn om de äckliga kokongerna som var stora som luftballonger och fullproppade av spindlar, men han hade minsann tagit bort dem.

När  Lill-polarn står där och skrävlar dyker Esmeralda upp med sin mamma och säger till Lill-polarn ” försök inte! Jag såg nog hur du kramade Pepper för du var så rädd!”

– Vaa! Det var Pepper som var rädd! Eller hur Pepper!

Leave a Reply

Översätt sidan »