Gården

Fattar inte att gubben orkar!

Jag låg utslagen hela kvällen i går och la mig tidigt, så idag har varit noga med att dricka vatten. Jag dricker extremt lite och är tvungen att tvinga i mig vatten. Har alltid varit bökig med att dricka ordentligt, men nu har jag varit jättenoga och känt mig mycket fräschare idag. Men jag fattar inte att gubben orkar hålla på att jobba i denna värme. Han håller på att isolera i mellan väggarna och skall sätta ny vägg.

Vaaa!?

Pepper

Shakira  har också jätteont av värmen och ligger mest och sover under äppleträdet. I dag fick även Pepper nog och rusade in när jag gick in. Den stackaren hade lyckas hoppa ner till nedervåningen i Kokhuset och stod där och såg sig förvirrat runt. Jag har inte gjort ett smack mer än att verkat Bellmans framhovar och fotograferat Pepper när han far runt.
PepperPepper

Leave a Reply

Översätt sidan »