1 objekt 365 dagar

Kulinarisk delikatess!

Ge hit innan du får en lavett!

Vissa dagar kommer jag bara hem så sent från jobbet.  Det är varm och tung oljeblandad lukt i fabriken som däckar en fullkomligt. Kände bara för att lägga mig i hängmattan med en kopp kaffe. Jag hann inte mer än ut ur bilen förrän jag hör Lill-polarns hysteriska röst ” Den är min” och jag fundera över vem han gapar på?

På trappan står Esmeralda och tittar på en liten kock som fått för mycket vin. Vi köpte den på RK i går till Micael. Kocken skall egentligen hålla en vinflaska men sitter och håller i hjärtat som Lill-polarn köpte till Esmeralda. Lill-polarn var fullständigt i upplösningstillstånd och tyckte det var katastrof att en sluskkock hade tagit hans hjärta.

Lill-polarn skall precis till att ge kocken en lavett när Tobias kommer och tar ur hjärtat ur famnen och ger det till Lill-polarn. Han spänner blicken i Lill-polarn och säger ” Det är inte så kul när någon tar ens grejer va!? ”

– Men Lill-polarn var har du nu tagit?
– Jag skulle bara provsmaka de konstiga pinnarna Tobias har planterat, det skulle vara kulinarisk delikatess! Smakade ju bläää!
– Vaa! Åt du upp hans sparrisar! De får man ju inte röra på 3 år!

Leave a Reply

Översätt sidan »