1 objekt 365 dagar

Nu kommer dom!

De kommer nog snart!

Lill-polarn väckte mig idag och hade så himla bråttom upp till stallet. Han tycker det är så roligt att ropa in hästarna, men har märkt att Bellman har en inbyggd klocka i magen och oftast redan står uppe i stallet. Nu ville han vara försigkommen och gå upp tidigt i ottan. Försökte säga till Lill-polarn att hästarna nog låg och sov i sina boxar.

När vi gick upp mot stallet rusade Lill-polarn i väg mot den gamla köksträdgården och bort mot den stora skorstenen. Hujedamej! Han var värre en en vessla när han rusade i väg. Jag ser hur Lill-polarn klättrar upp och kikar fram vid skorstenen och börjar ropa! Tur att Bellman alltid är så hungrig att alla läten låter som mat.

Vete tusan hur hästarna kunde höra Lill-polarn lilla röst, men upp kom de i full fräs och Lill-polar hoppade runt av förtjusning på spiskanten. Jag skulle precis ropa till honom att stå still när en trasig tegelsten ramlar ner och Lill-polarn med den. Men han var så lycklig att han bara rusade vidare in i stallet och ville fodra.

Leave a Reply

Översätt sidan »