1 objekt 365 dagar

De har landat!!!

Se! De har landat!

Snacka om kaos i morse! Lill-polarn for runt och förde sådant liv att även Shakira som brukar ta allt med ro sprang fram och tillbaka till dammen. När jag gick ut så står Lill-polarn och Pepper och kollar in våra nya ljusbollar. Pepper är beredd att hoppa ur skinnet vilken sekund som helst.

Jag hör bara hur Lill-polarn vrålar ” De har landat !!! ” De är så koncentrerade på ljusbollarna att de inte ser att Pepper råkar putta ner en sten. När det plaskade till blev båda två helt hysteriska. Pepper for upp i sitt äppleträd och Lill-polarn for in vilt flaxande med armarna och råkade snärta till Shakira på nosen.

Jösses! En sak är säkert,  Zoegas mörkrost bör Lill-polarn inte dricka om man vill ha en lugn morgon. Pust! Det tog mig en timme att lugna ner Lill-polarn och förklara att det absolut inte var några ufon som var ute efter honom för att testa impregneringar. Det är tur gubben hade köpt en megapåse med bullar. Det lär gå åt idag!

Leave a Reply

Översätt sidan »