Djuren

Vilken härlig kväll

Vilket härligt väder det är på kvällarna. Gubben fick isolerat färdigt ovanför badrummet och skall klä väggen i morgon. När vi har satt in den nya dörren så är den sidan helt klar och jag kan hjälpa Micael med att fixa till tomten. Det är väldigt gropigt sen dräneringen och nästan inget gräs på nedre delen. Men det känns kanon att en sida snart är klar.

Jag klippte rent från ogräs på framsidan och skall ta längs muren i morgon. Efter att ha sett på squashen vid Thorskogs Slott, så kollade vi våran och såg att den behövde flyttas ur drivbänken. Hoppas nu de klarade flytten, de hade så himla små rötter till de stora bladen. Fyra stycken blev det och 1 har flyttat ned till Rosa.

Pepper har härjat runt som vanligt, men nu på kvällen blev han bra trött, för något så ograciöst som honom får man nog leta efter. Men har är så rolig att titta på och nu funkar det riktigt fint även med vår mellersta katt Edgar. Han har lugnat ner sig betydligt och dänger till Pepper mest i uppfostran. Pepper smyger gärna efter honom men har fattat att han vill vara i fred.

Jag lämnar inte dem ensamma inne när jag jobbar, men jag behöver inte passa dem längre och Edgar jagar inte i väg Pepper. Visserligen har Shakira varit snabb med att hålla koll på Pepper. Det ser så roligt ut när Edgar försöker smyga på Pepper och Shakira avbryter direkt. Kanske därför Edgar har gett upp sitt bråkande.

Gubben har köpt glas bollar till dammen, Rusta hade rea på dem och handverktygen.

Leave a Reply

Översätt sidan »