1 objekt 365 dagar

Hämtar paket

Hämtar post

Jag pratade med min syster i förrgår och hon skulle skicka ett par militärgröna linnebyxor, som hon trodde kunde passa mig. Har väl inte tänkt så mycket mera på det förrän gubben frågade var det var för paket som Lill-polarn hade släpat runt på. Han och Pepper hade varit i vår backe hela morgonen.

Gubben hade sagt till dem flera gånger att de inte skulle vara på den sidan men det gick en liten stund så var Lill-polarn där igen. Det är inte så lätt att ha koll på den sidan och Pepper är för liten för att utöka sitt revir. Till sist kom Lill-polarn släpandes på ett stort paket från Norge. Pepper fick stötta honom flera gånger så han inte skulle ramla.

När jag ropade på Lill-polarn så kom han släpandes på paketet och sa att han bara ville hjälpa mig att bära upp det!

– Men vad är det för hål? herregud paketet ser ju ut som en Schweizerost!

Leave a Reply

Översätt sidan »