1 objekt 365 dagar

Skynda dig in!

Skynda dig in!

Lill-polarn var på ett uruselt humör när jag kom hem. Han tyckte Esmeralda hade varit lite väl snarstucken i går och så hade det regnat hela dagen. Han ville gå ut och röra på sig men det kom sådana häftiga skurar att han bara svällde som en ballong om han var ute. När gubben och även Tobias åkte iväg till jobbet hade han bara haft så tråkigt.

Jag tyckte lite synd om Lill-polarn så han fick följa med ut i kokhuset. De nya fönstrena skall målas och det behövdes dammsugas rent i rummen från spån. Lill-polarn gick och små suckade när han fick syn på Pepper som busade runt på utsidan. Plötsligt så brakade det till och det kom världens regnskur igen.

Pepper! Pepper skynda dig in! Lill-polarn hade rusat bort och öppnat fönstret så Pepper kunde smita in. Lill-polarns humör vände med ens när han och Pepper gick på upptäcktsfärd i kokhuset. När jag dammsugit färdigt och tittade in i det andra rummet så ser jag  Lill-polarn och Pepper sova så sött i isoleringen.

Leave a Reply

Översätt sidan »