1 objekt 365 dagar

Ingen bra idé det här!

Ingen bra idé det här!

Jippie! Sista dagen och sedan 4 veckors semester. Lill-polarn ville följa med och hjälpa till så jag skulle komma hem extra tidigt. Gubbarna i fabriken brukar bli lite rastlösa och vela runt i kulvertarna. Deras klockor verkar vara trasiga också, så det gäller att jag har hunnit städa omklädningsrummen innan de dönar ner.

Så det kändes kanon att Lill-polarn ville följa med och han kan ju dessutom rutinerna. När jag hade kört första omklädningsrummet så såg jag att det fattades en m-tork och gick bort för att hämta en ny. Lill-polarn brukar sitta på locket på maskinen och hålla sig i den runda knoppen när jag kör runt. Han vet mycket väl att han inte får pilla på knapparna eller något annat.

När jag kom till baka såg jag hur Lill-polarns inte hade kunnat hålla sig och lyft locket för att kolla vad det var som skummade i maskinen. Nu stod han i ett så taskigt läge, att hur han än hade flyttat sig så hade han riskerat att ramla ner i smutsvatten tanken.

– skynda dig! Jag ramlar snart i!

Leave a Reply

Översätt sidan »