1 objekt 365 dagar

Kanske skulle laga båten!

Wow! Den här båten sjönk inte!

Lill-polarn ville vara hemma och titta på när snickaren satte upp stålskenor i Micaels blivande badrum. Han hade ingen större lust att klampa runt på någon gammal led, dessutom hade han massor av viktiga grejer han skulle göra idag!? Jag var såpass sugen på att ta en rejäl promenad att jag chansade på att Lill-polarn skulle uppföra sig.

När jag kom hem hade snickaren åkt iväg en sväng och jag funderade på var Lill-polarn höll hus. När jag till sist tittade mot dammens övre del som nu snart är fylld av allt regnande, så ser jag Lill-polarn titta fascinerat på pappas radiostyrda båt. Först blev jag urförbannad! Men sedan själv fascinerad över hur fint den gamla båten flöt i dammen. När vi stod som bäst och tittade dök snickaren upp igen.

– Det var ett himla tjat att jag skulle ta ner den där båten! Du hade visst glömt ta ut den för du hade lite bråttom när du skulle iväg.
– Jaså! sa han det!

Jag ser i ögonvrån hur Lill-polarn snabbt rusar in, men skall jag vara ärlig så hade jag aldrig vågat sätta den gamla båten i vatten. Funderar på om jag skulle ta ner den till Tore och höra om jag kan sätta ny motor i den. Allt fungera förmodligen, men jag har ingen aning om var fjärrstyrningen är.

Leave a Reply

Översätt sidan »