1 objekt 365 dagar

Upp och hoppa!

Upp och hoppa!

Lill-polarn var uppe tidigt i dag, slängde ut snigelgift och gick allmänt runt och kollade blommorna. Efter en stund kom han inrusandes och ville jag skulle se på en konstig blomma. Jag hade köpt lökar på Liseberg som det inte stod några namn på och försäljaren sa att det skulle bli en blomma som såg ut som en förskönad Amaryllis !?

Misstänkte på direkten att det måste vara den Lill-polarn menade. Den håller på att slå ut och ser ut som något randigt. Lill-polarn rusade bort till gubben som låg och vilade i soffan.

– Skynda dig! Du måste kolla på blomman.
– Låt bli! Jag skall snart in och jobba!

När jag står och tittar på blomman hör jag ” Va! f.. Lill-polarn ” När jag kommer in så har Lill-polarn precis sprutan vatten på gubben. Kan inte låta bli att skratta, för det har varit min tanke i så många år och nu förekom Lill-polarn mig. Gubben gick surt upp och muttrade diverse ramsor när han tog sig en kopp kaffe.

Leave a Reply

Översätt sidan »