1 objekt 365 dagar

Du får inte…..

Du får inte....

Nu skall vi iväg på slotts turné. Lill-polarn ville vara hemma med Tobias och hjälpa honom tvätta färdigt altanen, sen skulle även snickaren komma och då måste ju en viktig betrodd mästare vara hemma, så vi inte får dörren där fönstret skall vara o.s.v! Tur attt inte snickaren hörde honom. Tobias lovade att hålla väck Lill-polarn i den mån det går så snickaren kan jobba i lugn och ro.

Gubben hade skrivit en jättelista som han stoppade ner i min flaskväska och ställt ner en saftflaska. När jag frågade vad han gjorde menade gubben på att Lill-polarn gör ju allting tvärt om när man säger till honom, så han skrev en lista på vad han absolut inte fick göra. Det är ju smidigt om huset är i topp tipp när man kommer hem.

– Men? Vad skrev du då?

1 : Du får absolut inte sätta på dammsugaren, den kan explodera!
2 : Medaljongen tillhör Tobias, så rör inte den på några villkor!
3 : Gräsfröt skall ätas upp, strängt förbjudet att sås ut!
4: Sängarna får absolut inte bäddas!
5: Maten skall inte vara klar när vi kommer hem!

Listan var enorm och vi hann baske mig inte mer än ut genom dörren förrän vi hör dammsugaren gå i gång och när jag kikar in så har han medaljongen på sig och bockar av listan!!!

Leave a Reply

Översätt sidan »