Trädgården

Riktigt fint väder idag

Gubben och Micael har jobbat på med kokhuset. Badrummet blev färdigisolerat och det nya innertaket kom på plats. Micael skrapade rent sina rutor från kladd och målade de fönsterramar som inte var klara. Vi har kommit långt men det känns ändå som man bara står och trampar vatten. Det känns som det är massvis kvar att göra.

I trädgården

Jag jobbade mest på utsidan och rensade rent i växthuset och klippte gräset. Våra körsbärs tomater har börjat mogna och de ärtor som rådjuren har missat blev gubben hel förtjust i, så vi börjar få kläm på vad vi vill så nästa år. Hästarna fick beta av gräset en sista gång innan jag kör med gräsklipparen, men flugorna är så jobbiga att de försökte klia av dem på torkvindan. Så Bellman lyckades knäcka röret till torkvindan, tur att han inte fastnade i den.

Leave a Reply

Översätt sidan »