1 objekt 365 dagar

Arkeolog

Arkeolog

Jag behövde hämta mera jord från trädgården vid kokhuset. Grävaren som var här och dränerade lämnade en stor jordhög, vad han tyckte var bra matjord. Problemet är bara att förr grävde de bara ner trasigt porslin och dylikt och det ville jag inte ha med mig bort till dammen.

Lill-polarn som hörde mitt knorrande om allt skräp blev alldeles eld och lågor, det kanske fanns en skatt!? mängder av guldpengar!? eller gamla lik!? blää! Vad läskigt! Lill-polarn rusade in och hämtade en sil och klättrade upp i skottkärran för att börja sila jorden.

Gubben gick bort efter en stund och frågade Lill-polarn hur det gick, han och Micael hade gömt lite pengar i jorden.

– Porslin, glas och spik än så länge! Wow! Jag är rik!! En guld peng!! Mitt! Mitt!

Leave a Reply

Översätt sidan »