1 objekt 365 dagar

Ny design!

Ny Design

Vilket gott väder! Jag gjorde i ordning Bellmans hovar och svetten bara rann, fattar inte hur våran gamla hovslagare kunde vara så tjock. Beethoven får jag ta i kväll. Lill-polarn erbjöd sig visserligen att verka hans hovar, eftersom jag var så klen och bara kunde ta en häst i taget, själv var han ju av kanon virke! och klarade minst 10 hästar!

-Visst! Falabellor då eller?

Tobias som var på väg till jobbet och kunde inte låta bli att reta Lill-polarn som såg ut som ättika.

– Vad då? Fallosar? Det är världens största häst va?

Gå nu ner och sätt er på uteplatsen så kommer jag med fika. Lill-polarn blir så himla jobbig när han inte riktigt fattar och jag kände att det var lite väl tidigt på morgonen för en diskussion om hästraser. När jag är på väg ut hör jag hur Tobias sitter och skrattar.

– Den var snygg! Ny Cult design, nu kan vi nog sälja dig dyrt!
– Kolla här då!!

Jag ser hur mina Cult manschetter far iväg och Lill-polarn gör världens rova rätt  på Tobias macka. Den ena manschetten fastnar ordenligt på Lill-polarns huvud, så när Tobias lyfter blir Lill-polarn hängandes i luften. Jag skall erkänna att jag tänkte Wow! Praktisk innan jag sansade mig och hjälpte Lill-polarn loss.

Leave a Reply

Översätt sidan »