1 objekt 365 dagar

Ops!

Oj Var du där!

Jag skulle till tandhygienisten i morse och var uppe tidigt. Jag bad Lill-polarn att vara klar med kaffet när jag kom tillbaka. När jag kom hem hade Lill-polarn dukat jättefint, fixat smörgåsar och plockat undan. Min cult ljusstake hade han inte vågat pilla på efter gårdagens klanterier, så nu satt han snällt och väntade på att vi skulle äta.

När vi ätit ville jag göra färdigt vid garaget och lägga ut pressningen. Det stod ett stort cement rör som vi haft blommor i, den skulle väck. Fattar inte hur vi fick dit det från stallet? Gubben har just nu ryggskott så han kunde inte göra så mycket, men vi har ju 2 vuxna söner + en liten vandrande pinne! Tillsist fick vi hissat upp den med domkraft så vi kunde tippa och rulla i väg den. Pust!

När jag lagt ut pressningen började jag slänga ut sanden, när jag hör lite svagt aj! Aj! Jag tittade mig runt men såg inget så jag fortsatte att slänga ut sand. Plötsligt hör jag Micael ropar ” Men Mamma då! ” och när jag tittar upp ser jag hur Lill-polarn kommer gåendes ut från pressningen. Ops!!

Leave a Reply

Översätt sidan »