Trädgården

Min Fjärilsbuske

Min ena Fjärilsbuske är i blom och i går satt det tre fjärilar i olika färger på den. Jag rusade in för att hämta kameran men när jag skulle ta kort satt bara den stora baggen på blomman. Snygg färg men jag tror jag föredrar att fota fjärilar. Jag gick och satte mig på altanen, tänkte jag skulle vänta in en fjäril, men det blev att jag fastnade i en bok fram till kvällen.

I dag var jag tvungen att gå upp tidigt till tandhygienisten, så det blev att jag gjorde färdigt vid garaget. Jag skall såga ner ett par träd i morgon så det kommer in lite sol i rotkällaren. Det är bra fuktigt där inne och det behöver städas ur och få chans att torka upp ordentligt. När jag var på väg att hämta vatten fick jag syn på en fjärilen och nu hann jag fota den.

Påfågelfjäril

Leave a Reply

Översätt sidan »