1 objekt 365 dagar

Ryggskott

Ryggskott

I morse började jag såga ner träden vi platån. Micael ville igår att jag skulle såga ner jätteträden, men jag vet att han ibland har svårt att strukturera och se hur det kan bli framför sig. Så jag tänkte att jag börjar så får han fortsätta att röja. Micael blev verkligen glad när han kom ut och fattade direkt att det räckte att ta små träden för att öppna upp och släppa in solen.

Vi hade köpt en extra alligator på rea, så både jag och Micael stod och röjde när Lill-polarn kom och ville vara med. Men när han var nära att bli riktigt kort två gånger så frågade jag honom om han inte kunde vakta Pepper i stället som också sprang i vägen när vi röjde eller släpa bort slyt till transporten.

Lill-polarn började släpa bort slyet, men det dröjde inte länge för han var som bortblåst. När jag gick in för titta om han var där så ligger han och gubben och ojar sig i kapp över ryggskott. Gubben frågade om vi inte hade lite glass nu när det var så varmt och han hade ju så himla ont.

Glass!? Aj aja aj! Vad ont jag har!

Leave a Reply

Översätt sidan »