1 objekt 365 dagar

Min Kusin!

Min Kusin!

Första jobbar dagen efter semester och det kändes ljuvligt att Gubben och Micael tog med sig Lill-polarn när de skulle tömma transporten. Nu fick jag en stund i lugn och ro och satte mig att lyssna på låtar från You Tube. När de kom tillbaka hade de varit på Bygg Max och köpt bräder.

Jag hör hur Lill-polarn ropar på mig att jag skall skynda mig ut och hälsa! När jag kommer ut står Lill-polarn på en bräda och pekar på brädan längst bort.

– Kom här och hälsar på min Kusin! Vi höll på att missa honom när jag hörde ett knarrande i brädhögen högst upp. Jag hoppade upp för att kolla och där låg ju gamle Teodor. Snacka om att vi blev glada när vi såg varandra!

– Nej, vad häftigt! Hejsan Tedde! Då måste det ju bli kaffe för att fira.
– Och bullar…! och kakor…! och tårta…!

Leave a Reply

Översätt sidan »