1 objekt 365 dagar

Hittade du något?

Men?

När jag kom hem från jobbet stod Micael och målade bräderna till väggen. Lill-polarn var ute och busade med Pepper vid det gamla trädet. Det har kommit rejäla störtskurar under dagen, så jag förstår att de ville vara ute nu när solen tittade fram. Det bästa Pepper vet är att klättra i träd och han har blivit riktigt duktig på att ta sig ner även när stammen är helt kal.

Lill-polarn är väl ingen höjdare på att klättra, ärligt talet så är han en klättrande katastrof. Jag vet inte hur många gånger som Pepper eller Shakira har kommit in rusandes för att påkalla min uppmärksamhet när Lill-polarn har fastnat i någon gren eller blivit rädd när han klättrat för högt upp.

När jag står där och pratar med Micael ser jag bara hur att plötsligt ler och säger att jag måste skynda mig in för att hämta kameran. När jag tittar ut så har Lill-polarn krupit in i trädet och Pepper ser helt perplex ut. När vi väl halat fram Lill-polarn tittar han lyckligt på Pepper.

– Nu brädade jag dig allt !?

Leave a Reply

Översätt sidan »