1 objekt 365 dagar

Lyxfika

Fika stund

Jag har haft en riktigt lugn och skön morgon. Lill-polarn har plockat upp all fallfrukt och bjudit hästarna på lyx fika.  Bellman som är konstant gottesugen höll sig framme och drog till sig lunch boxen med äpplena i hela tiden. Lill-polarn blev lite frustrerad och tyckte han skulle äta det nyttiga knäckebrödet först.

Det blev Beethoven som fick ta det nyttiga medan Bellman slaskade i sig alla äpplerna. Lill-polarn blev lite chokad över hur åpen Bellman var och att han inte ville dela med sig till Beethoven. Micael som tittade ut från sitt fönster frågade Lill-polarn om det fanns någon skillnad  mellan Bellman-äpplen eller Lill-polarn-jordgubbar?

-Vaa! Jag slaskar inte!
– Ja det är väl det enda då!

Lill-polarn gick surt bort för att hämta mera äpplen, men det fanns ingen mer fallfrukt. Nu försökte han febrilt få Pepper att hoppa runt i äppleträdet så äpplena skulle ramla ner. Pepper for runt som en skottspole men han vägde inte tillräckligt.

– Här, ät upp all mat och hoppa sedan allt var du kan på grenen, Pepper!

Leave a Reply

Översätt sidan »