Hästarna

Gick mycke bättre idag

Fjäril

Har tvättat luckor och lagt prylarna på plats. Monica kom upp så det blev långtur med hästarna och denna gången jobbade jag mera med knäsluten och det gick riktigt bra. Oftast stannar Bellman direkt när han känner att man sitter som potta skit och då är det lite svårt att  att träna upp sig. Idag  kunde jag trava betydligt längre och börjar få in snitsen riktigt bra, samtidigt så jobbar vi med att Bellman skall ha huvudet lite högre upp. Jag har tränat western men det rann ut i sanden när vi fick operera Beethoven för sandkolik.

Nu vill jag ha upp huvudet på Bellman för han jobbar bättre och blir mera alert, något vi märkt så fort vi rider barbacka. Skall avvakta in i det längsta med att sätta på sadel, för just nu känns det som att när vi lägger på westernsadeln så går han direkt lägre med huvudet. Visserligen är det bara att jobba så tar han upp huvudet, men det känns som man får väldigt mycket gratis, framförallt på Bellman när vi rider barbacka. Han reagerade för en högtrycksspruta bakom en häck och ville väl dra järnet upp för våran backe, men behärskade sig så in i norden.

Vete tusan om han inte hade gjort en ua om jag haft sadel.

Leave a Reply

Översätt sidan »