1 objekt 365 dagar

På spaning

Ser du något Pepper?

Gubben skulle hjälpa mig att bära in mammas skänk som vi haft i ladan. Micael vill ha den hos sig och jag vill ta in all från loftet och ladan så det inte blir förstört. Vi gick upp tidigt och smög ut så inte Lill-polarn skulle följa med och tycka Wow! Spara! Har märkt att gubben har en hel del av den tendensen med.

När vi går där och bär ut möblerna, tycker vi båda att vi hörde viskningar och vi får en känsla av att vara iakttagna. Jag ser mig runt men ser inget så jag fortsätter att plocka fram en del lådor som är kvar efter mamma. De skall skänkas men har inte kommit längre. Bäst att gå igenom den en gång till i fall man har ändrat sig. Plötsligt hör jag:

– Pepper smyg bort och se om det är något till mig!

När jag tittar upp ser jag Lill-polarn sitta uppe på balken och spejar på vad vi skall tömma. Pepper smyger runt på balkarna med intensiv blick. Undra på att vi känt oss iakttagna.

Leave a Reply

Översätt sidan »