1 objekt 365 dagar

Tigern!

Fikastund

Lill-polarn kom upp till stallet och ville att jag skulle fixa lite fika till honom och Esmeralda. Det är lite små mulet ute och det gäller att ta till vara på det fina vädret. Lill-polarn hjälpte mig ner med hästarna och jag plockade fram lite godsaker till hans fika ( Alla gotterierna är inlåsta numera ) Han ville mysa uppe på gärdsgården.

Jag tittade på dem när det när jag plockade in tvätten och tänkte så söta de är, när det plötsligt började prassla i buskarna. De blir så rädda att de far upp och Esmeralda  ramlar ner framför mulen på en förvånad Beethoven. Lill-polarn rusar iväg och hämtar lina som han kastar ner till Esmeralda.

När han väl lyckades dra upp Esmeralda med Peppers hjälp så var hon alldeles rufsig i håret och hade tappat sin ena sko.

– Såg du tigern?! ropade Lill-polarn. Jag skrämde iväg honom innan jag hämtade lassot och drog upp dig! Vilken tur att jag var med! Det kunde gått riktigt illa det där.

Jag småskrattade för mig själv och undrade när Pepper fick utseendet av en tiger. Jaja…

Leave a Reply

Översätt sidan »