1 objekt 365 dagar

Skulle inte ha visat Lill-polarn loftet

Gäller att försesig

Äntligen fredag, har känt mig så seg hela veckan. Jag har tänk att bli färdig denna helgen med förrådet eller rättare sagt verkstaden så jag bad gubben att sätta tillbaka luckorna på skåpen, de har stått avtagna ett par år och rostat lite i gångjärnen. Kan tänka mig att det är ett pilljobb, jag hade förmodligen fått mig ett brake och slängt luckorna om jag inte fått dit dem.

När jag var på väg upp för att titta hur det blev med luckorna hör jag små dunsar och till sist ett krasch ljud som när man tappar en kruka eller något liknade? När jag tittar upp mot loftet ser jag hur Lill-polarn har plockat fram en liten lastkärra och håller fibrilt på att tömma loftet. Pepper är tydligen på insidan och hjälper till eller välter ting! Därav kraschen.

– Lill-polarn de sakerna skall tillbaka in.
– Jag skulle bara ta ner verktygen, detta stod i vägen!
– Hmm! Visst! En del grejer står därute för vi inte har plats inne. En del gamla jul saker som utomhusslingorna….. men vad är alla ljusslingor?  Jag ser hur Lill-polarn försöker att undvika att titta ut genom rutan. När jag går förbi Lill-polarn och tittar ut står pv-monstret och lyser i alla möjliga färger!

Leave a Reply

Översätt sidan »