1 objekt 365 dagar

Grillar korv

Grillar korv

Usch vilket regnväder, Lill-polarn kände sig lite uggen efter att ha varit ute i omgångar och försökt  få in Pepper från stallet. Pepper tycker det är så spännande där ute så det är svårt att få in honom när jag fodrat, nu är han såpass stor att han klara sig själv, men Lill-polarn vill helst att Pepper skall vara inne med honom.

När jag kom innanför dörren så ropade Lill-polarn att han grillat lite korv till mig och jag kände stressen komma som en vulkan. Shit! Lill-polarn hade väl ändå inte tänt öppna spisen! Jag rusade in och såg inte till Lill-polarn förrän jag kom in i datarummet. Där satt han med en prickigkorv framför hmm!! Den fejkade öppnaspisen.

– Micael har hjälpt mig tända, men han kunde nog inte! Himla dålig futt på brasan, korven verkar inte bli varm?

Leave a Reply

Översätt sidan »