1 objekt 365 dagar

Ja!! Det var öppet idag.

Lill-poalrn snackar med släktingar

Det var sista helgen som det var öppet i Afrikahuset. Sen öppnar det igen efter November. Lill-polarn hade blivit så besviken sist vi var där, så denna gången sa vi inte vart vi skulle utan frågade bara om han kunde hjälpa oss att välja växter till övre dammen.  Wow! Lill-polarns glädje när han fick se att det var öppet!

I det läget kände jag att vi skulle behövt haft någon sele på honom. Snacka om att susa förbi folk vilt snattrande om att han också kom från en stam, trädstam med grenar i alla länder. Det var väldigt mycket folk och de blev tämligen perplexa när Lill-polarn kom farandes och man hörde lite viskningar om Shit! sysslar de med voodoo och pygmeer här!? Kanske bäst att gå?

Lill-polarn fick träffa sin avlägsna gren Malvawolusker och det snattrade på bra medan gubben och jag tog en fika. Lill-polarn hade en riktig höjdarstund så denna gången behövde vi inte köpa dubbla Raggarmeal som tröst. Det var riktigt svårt att få med sig Lill-polarn och vi fick lova att snart åka dit igen. Han hade blivit erbjuden att få åka med dem till Afrika om 124 dagar.

Lill-polarn har svårt att slita sig

Leave a Reply

Översätt sidan »