Utflykter

Afrikahuset

I dag var både gubben och jag riktigt sugna på en liten utflykt. Vi åkte till  Afrikahuset och denna gången var det öppet. Jösses! Vad folk där var! Paret som ägde huset måste ha änglars tålamod med allt folk springandes i deras hem. Huset var så otroligt vackert och jag blev lite full i skratt när jag såg katten liga utsträckt i fåtöljen och sova stenhårt. Allt låg så perfekt och möblerna med sina tyger i alla färger gav ett så kraftigt intryck att katten bara såg så go ut. Bor ni i närheten eller bara har vägarna förbi, så är detta nästan ett måste att besöka.

Jag blev stormförtjust i en jättestor giraff som var på pricken lik den i filmen Madagaskar. Den såg så härligt söt och lite förvirrad ut, som ” Vad gör jag här!”  Det var för mycket folk runt omkring så jag kunde inte ta några kort på den. Den lite minde giraffen blev såld medan vi gick runt på övervåningen. Folket som var där handlade ganska mycket och framför allt kläderna.

Vi avslutade våran rundtur i Afrikahuset med att ta en god fika i hyddan. Det behövdes efter alla intryck, färger och framför allt efter allt folk. Jag har funderat på att sätta upp tyg vid uteplatsen och idag blev vi båda eniga att det kunde vara en bra idé om det blåser eller man bara vill sitta och mysa en stund. Skall gå ut och mäta i morgon. Efter Afrikahuset åkte vi vidare till Åkrabergs trädgårdar där det var Bondens dag.

Leave a Reply

Översätt sidan »