1 objekt 365 dagar

Shejk Lill-polarn

Måste ju hitta olja!

I morse kom Tobias ner sur som ättika och tyckte att nu får vi allt ta i tu med Lill-polarn. Jag kände bara “suck, kunde man få sovmorgon en enda gång”??  Tobias hade tittat ut genom sitt fönster och fått se sin tomt full av hål. Lill-polarn höll på som bäst med att borra upp ett nytt hål.

När Tobias gick ut till Lill-polarn och bad honom sluta, så tittade Lill-polarn bara lite dimmigt på honom och menade på att “när han blir rik” så kunde han köpa en ny tomt till Tobias.

– Vadå när du blir rik?
– Så fort jag har hittat oljan såklart!

Men Lill-polarn vi har ingen olja på tomten, detta är Kållered inte Dallas. Var i all sin dar har du fått det ifrån att vi skulle ha olja?

– Det är ju en jättefläck nere vid garaget! Har borrat massvis av hål där men någon har hunnit före med att sno oljan.
– Men jösses den fläcken är ju efter att de blåste rent oljefiltret på hästlastbilen!

Jag gick ut för att titta, så många hål kan ju inte Lill-polarn ha hunnit göra, eller?  Shit!……  Så idag blir det till att täppa igen en massa hål  : (  Jag som hade tänkt mysa.  Får ta och ringa runt efter folk som kan hjälpa till, fast risken är väl att man får luren i örat när man säger att Lill-polarn har…. En del kompisar har börjat tappa tålamodet med Lill-polarn, fattar inte riktigt varför?

Leave a Reply

Översätt sidan »