Utflykter

Åkrabergs gård

När man skulle till Borrås skåra. Kör man förbi Åkrabergs gård, en gård som inte sålts sedan mitten av 1600-talet och har gått i arv efter generationer. Familjen består av ca 100 personer i åldrarna 90-0 år och är utspridda i hela världen. Det som jag tycker lät så häftigt är att hade inte gården funnits, så hade förmodligen många av släktingarna varit okända för varandra. Det hade varit lite roligt att kunna släktforska.

Himla vackert hus och det är naturreservat bakom huset. Vi var där och promenerade runt i den fina ek fyllda hagen. Det allra bästa var att hagen var smockad av björnbär och för tillfället tom på kossor. Det var bara att vräka i sig björnbär i lugn och ro. En perfekt av slutning på våran utflykt. Ps är det någon som vet var den orange blomman heter? är ett ogräs av något slag som växer längs vägen.

Leave a Reply

Översätt sidan »