1 objekt 365 dagar

Pilar!

Lill-polarn skall hyvla pilar!

När jag kom hem från jobbet var det tyst och lugnt i huset. Jag satte mig med en kopp kaffe och bara njöt av tystnaden och lugnet. Men samtidigt som Lill-polarn är lite jobbig så känns det lite tomt när han inte kommer farandes och nu hade jag köpt med mig bullar på vägen hem som jag tänkte vi kunde gotta oss med.

Jag gick runt på tomten och till sist hittade jag honom fullt jobbandes i vedboden. Gubben hade sågat bräder som han stod och hyvlade till. Han var så koncentrerad att han inte såg när jag kom in med bullarna och kaffet. Gubben stod i andra ändan och klöv ved för vintern och var lika koncentrerad han.

– Kolla Lill-polarn! Bullar!
– Hinner inte! Måste bli klar med mina pilar, är ju bara 122 dagar kvar till resan.

Vaa! Hörde jag verkligen rätt!! Lill-polarn nobbar bullar! Efter en liten stund kunde han inte motstå bull- och kaffe-lukten, utan kom och satte sig.  Med tanke på hur stressad Lill-polarn var så blev man lite imponerad av att han kunde trycka i sig 3 bullar i den hastigheten och sedan jobba vidare, en annan hade ju inte mått så bra. Verkar som jag kan ha en lugn tid framför mig om Lill-polarn skall hyvla till pilar! Det lär ta tid

Leave a Reply

Översätt sidan »