1 objekt 365 dagar

Fastnat

Fastnat

Vädret var så lurigt idag att jag gick direkt ut med Shakira, normalt tar jag alltid kaffe först, men nu såg det ut som det skulle börja regna vilken sekund som helst. Lill-polarn lovade att fixa kaffet så allt var klart när jag kom tillbaka. Micael hade skällt ut honom efter noter för han tömt Fredrics pool och portat honom från att gå in i hans rum.

Lill-polarn erbjud sig nu att damma överallt medan jag var ute med Shakira och självklart tackar man ju inte nej. När jag gick och promenerade så funderade jag på Lill-polarn och det började gnaga lite i mig att han nog hade blåst mig igen! Damningen var garanterat en ursäkt för att gå in i Micaels rum! Hmm! Micael hade köpt sig en gitarr som Lill-polarn inte fick röra.

Shit! Här gällde det att skynda sig hem. Jag hann bara halvvägs upp för trappan när jag hör ett pjooong och Lill-polarn  utbrista ” Men den är ju tom!? Ops fastnat!”  Känner bara att jag är grinig som vädret idag och smyger ner igen. Dags att Lill-polarn får lösa sina situationer själv, han bör ha gjort detta innan  Micael kommer hem.

Leave a Reply

Översätt sidan »