1 objekt 365 dagar

Cool!

Cool

I dag var Lill-polarn hur lugn och sansad som helst. Micael var lite små stressad för han skulle åka upp till Nina i Stockholm. Han hade lovat att köpa en gitarr till Nina nu när de var så himla billiga på Rusta. Lill-polarn hade fått nog av gitarrer och ville inte följa med för att köpa  ytterligare ett tortyr redskap.

Han lovade att ha kaffe och rostade smörgåsar klara till Micael, så han slapp åka upp till Stockholm hungrig. Lill-polarn hade inte hunnit tråckla ur huvudet från gitarren innan Micael kom hem, så varje gång han nästan lyckades så spelade Micael ett ackord och Lill-polarn hade blivit ståendes i 1 timme innan han började be om ursäkt för polen och ….. ja bloggen lär bli full om jag skulle skriva upp allt.

Men nu hittade Micael en sådan fräck liten jacka till Lill-polarn och han hade ju skött sig en dag i alla fall. Alltid något! Lill-polarn blev så otroligt glad över jackan att han rusade runt och spände sig,  han tyckte han var coolast i Kållered. Att Micael ville ta ett kort som han kunde visa Nina var ju pricken över i:et.

– Lill-polarn se nu riktigt tuff och hård ut!
– Så här va! Åååå blommor till Esmeralda, vänta!  Skall bara plocka lite.

Leave a Reply

Översätt sidan »