1 objekt 365 dagar

Anden i lampan

Anden i lampan.

Idag har jag bestämt mig för att höststäda inne och i det mån jag hinner på utsidan. Behöver byta gardiner och mysa till det lite, känner mig så himla trött när jag kommer från jobbet och det börja mörkna tidigt så det känns som jag inte riktigt hinner med. Lill-polarn ville också mysa till sin vrå lite och frågade efter lampor och tyger?

Jag började sortera all tvätt och Lill-polarn började damma och torka av prylarna. Lill-polarn hade tagit upp sitt bord i övre hallen och skulle precis börja torka en liten kanna när jag hör honom utbrista:  Wow! Hur har den hamnat här?

– Anden! Jag vill att det blir städat, att mattan tar mig till Afrika, att Shakira får ett jätteben och jag vill………

Lill-polar hade så många önskningar att hade det funnits en ande så hade han gått i strejk på direkten. Tobias som bara ville säga hej då innan han gick till jobbet smög upp för trappan och sa med sin allraste bas röst ” Har du varit snäll då!!” Lill-polarn blev så rädd att han tappade lampan och fick stammat fram ett svagt Njaaa!

Leave a Reply

Översätt sidan »