1 objekt 365 dagar

Ny fruktsort

Ny fruktsort

I stort sett har allt varit eftersatt på gården och den gamle trädgårdsmästaren som hade en odlings lott mitt i hagen!? ” idiotisk ställe att ha en lott på” ja hästarna tyckte ju inte detta men jag som fick laga inhägnaden i ett tyckte definitivt det. Erik hette han för resten, han tyckte vi skulle såga ner de flesta träden för att de var så angripna.

Vi kommer att göra detta på Micaels tomt där plommonen sitter som små solar i skyn. När de väl ramlar ner är de så ruttna att de inte går att äta. Det finns ett plommonträd som står bredvid jordhögen som dräneraren gjort och där är det fullt med plommon, men det är den sena sorten, inte riktigt lika goda som plommonen i skyn.

Jag har börjat hålla koll på plommonen en gång i veckan för att de inte bara skall ramla av och ruttna. Vem tror ni jag hittade där idag! vilt länsandes och helt övertygad om att det var gula körsbär!

Leave a Reply

Översätt sidan »