1 objekt 365 dagar

Wow! Nu blir den snart grön igen.

Wow! Nu blir den snart grön igen!

Fy Tusan vad morgontrött jag är. Kände mig som en zoombie tills jag fått i mig kaffet och kollat e-mailen. Tittade ner mot Lill-polarn soffa och skulle precis fråga om han också ville ha en kopp eller ligga kvar och dra sig en stund till innan han behövde gå upp. I dag skulle han med och hjälpa mig att torka av alla lister på jobbet.

Men soffan var tom och verkade ha varit det hela natten!! Neej! Var han ute och rände nu igen? När jag rusade ut hörde jag ” Kolla! Nu blir den snart grön igen!” Lill-polarn och Esmeralda satt på trappan till uteplatsen och var helt fascinerade av gubbens fontän som byter färg med jämna mellanrum.
Esmeralda hade tyckt att den var så urläcker när den blev grön att hon hänfört hade lagt sin arm på Lill-polarn. De skulle bara sitta tills den blev grön… o så blev den grön…o, ja tiden bara rann iväg! Skickade in dem och fixade varm choklad. Jaha! Det blir till att åka in själv och jobba idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »