Familjen

Hänger inte riktigt med!!

20 åringen kom ner total kal på skallen, efter lite festande skulle de ansa lite på frillan! Jösses snacka om att se ut som ett vandrande ägg! Han var rejält moloken och hoppades att det skulle växa ut snabbt igen, helst innan farmor kommer på besök. När vi var vid plantagen funderade vi på att köpa gödningsmedel till honom och hade det funnits en sån där äggplanta som Jane05 har hade vi köpt den på direkten. Han var inte så jättepigg på att gå och jobba, och vi rekommenderade honom att stanna till vid Buttricks och köpa sig en peruk.

18 åringen cyklade iväg och skulle ta mått på sitt finger eftersom han skall förlova sig! Jösses! Det känns som jag inte riktigt hänger med. Tycker det är på tok förtidigt men han är ju myndig så det är väl bara till att hålla tummarna för de unga. Snygga ringar har det valt i alla fall.

Leave a Reply

Översätt sidan »