1 objekt 365 dagar

Så in i vassen!

Lill-polarn tittar stolt över dammen.

Vi passade på att hämta lite mera växter till dammen nu när det var 50 % på alla perenner. Just grässorterna brukar vara jätte dyra och det ville vi ha vid ena kanten. Det som var lite jobbigt när vi skulle plantera växterna var att det blåste så mycket att gräset vajade så våldsamt att Pepper hade svårt att låta bli att hoppa runt i det.

När jag var inte och hämtade gubben så han skulle få se hur det blev, stod både Lill-polarn och Pepper och klängde runt i gräset.  Jag blev så himla arg! De små grästuvorna låg på helt andra ställen och jag kände hur trött jag blev. Visserligen borde jag lärt mig vid det här laget att inte vända ryggen till, men ändå!

Det blev till att ta in Pepper så vi fick planterat allt i lugn och ro, hoppas bara att han kan låta bli växterna framöver. När vi var klara med gräset stod Lill-polarn och såg över dammen och det syntes hur stolt han var över att ha varit med och byggt den. Nu är det bara resten som skall planteras och det behövs mera jord.

Leave a Reply

Översätt sidan »