Trädgården

Planterat om

Pust vad växter det går åt till dammen. Har gräv upp de växter som behövdes planteras om och passat på att gräva ner pumpslangen. Jag saknar min enorma pumpaplanta men kommer att sätta pumpor bakom stallet nästa år. Växterna har vuxit så in i norden detta året att de nästan tog kål på varandra. Sen märkte vi att när det regnade i ett par dagar steg dammen alarmerande och har nu fixat avrinning på överflödet. Hade ingen tanke på det när jag byggde dammen. Det lär väl dyka upp fler grejer som behöver göras om, men det har verkligen varit roligt så har ni plats, så rekommenderar jag en damm varmt.

Gropen är helt igen växt, men jag får ta det till våren, nu har dammen varit det viktigaste och det roligaste. Det har varit så fult i många år där ladan brann, att det är en fröjd att se och höra dammen. Nu är vi också helt eniga om hur vi skall fixa till resten. Synd bara att man inte har suttigt mera på uteplatsen.

Leave a Reply

Översätt sidan »