1 objekt 365 dagar

Akta!!

Akta!!

När jag kom hem höll gubben och Micael redan på att jobba för fullt med att såga väggskivor till Micaels vardagsrum.  Känns riktigt bra att se dem jobba i garaget, det hade blivit ganska bökigt om de hade sågat dem inne i huset. Nu har de gott om utrymmen att jobba på och behöver inte vara så försiktiga.

Lill-polarn hjälpte till med att markera och rita strecken, men när Micael började såga skvätte det så mycket spån att Lill-polarn inte såg vilken sida om strecket han satte sina labbar på. Tur att både gubben och Micael var observanta, fast det är klart! Alla här på gården har fått extrem god övning allt eftersom dagarna går, med att ha ögon även i nacken.

Lill-polarn blev rejält skärrad när han såg sågen, så han följde med mig in och fixade till fika innan vi gick ut och satte ner lite lökar vid dammen. Det blåste ganska mycket, så det kanske var lika bra att sätta på Lill-polarn en flytkudde.

Leave a Reply

Översätt sidan »