1 objekt 365 dagar

Amatör gym!

Helt underbart väder, kallt men soligt. Kom hem lite tidigare för vi skall upp till Uddevalla och hämta hö. Gubben har varit ledig och kört upp sand vid dammen, så vi får uppfyllt där balkarna har legat och bort mot där vi så småningom kommer att sätta växthuset. Det är inte så mycket kvar innan vi har dolt alla spår efter en lada.

När gubben och jag står och diskuterar så hör vi gapskratt från uteplatsen och ser Lill-polarn dra historier för grisen som ligger och vrider sig av skratt. ” Du skulle bara sett vad hon Ingalill Har köpt!”. Vi går närmare för att höra vad det är jag köpt och gjort?

– Det är en knäpp grej med hjul på! Hon lägger sig på golvet och puttar den där grejen framför sig! Ser så himla urfånigt ut! Så här ser det ut!

Amatör gym

Lill-polarn skrattar så han får ont i magen och jag blir först jätte sur innan jag sansar mig och blir lite full i skratt själv. Det måste verkligen se urf åningt ut när jag tränar med body shapen. Kanske dags att inreda loftet till ett gym så man kan träna utan publik.

Leave a Reply

Översätt sidan »