1 objekt 365 dagar

Se men inte röra!

Nyfiken i en strut!

Jag var så trött i går efter att vi hämtat hö att jag bara tittade på The Mentalist och sedan slocknade, så det blir till att bära hö idag. Nu är det Elvys kärring onsdag men har jag lite tur kanske hon inte kommer på något, och då kan vi ju byta onsdag. Lill-polarn lovade att dammsuga och fixa i ordning här inne i fall att.

Jag gick ut och förberedde för höt och kollade snabbt igenom vad vi behöver göra innan vintern. Jag hittade en hel del som behöver göras och ställas undan. Lill-polarn hade slarvat med att ta in sina leksaker och bra att ha grejer, så även han skall få gå runt och plocka undan idag.

När jag kom in för att hämta Lill-polarn så hade han fått syn på paketet som jag hade med mig från jobbet och stod nu och gjorde ett titthål. Jag tog paketet och
la det uppe på bokhyllan så Lill-polarn inte skulle komma åt det, men se det varje gång han gick in i vardagsrummet.

– Men!! Skall du inte öppna?
– Nix! Jag vet vad det är i.
– Men men jag vet ju inte …?  Skall det bara ligga där, bara sådär?
-Japp!

Leave a Reply

Översätt sidan »