1 objekt 365 dagar,  Fototeman

Fotsvamp!

Fotsvamp!

Äntligen fredag, jobbet har halverat städningen för den andra städerskan och tycker sedan att det är konstigt att det blir så smutsigt! Finns inga ord om det resonemanget och jag känner just nu att mitt jobb är en stor energitjuv och blir matt bara jag tänker på det.

Kommer hem trött och eländig, ja då står Lill-polarn där, full av överskottsenergi och vill göra massor av ting. Fast idag har han bara varit för go. Han har hämtat stenar till dammkanten så jag slapp det och kunde sitta en stund i solen och gotta mig. Sen drog han sina konstiga skämt. Skall erkänna att jag fick le med ansträngning.

Men när han till sist kom med svamparna och satte det på foten och illvrålade att han fått kraftig fotsvamp och måste ha minst 11 och en halv bulle som kompensation (helst med mormors hosta i mitten), kunde jag bara inte hålla mig 🙂  Ibland är han bara en riktig liten juvel och glädjespridare.

Leave a Reply

Översätt sidan »