1 objekt 365 dagar

Övning ger färdighet

Övning ger färdighet

Usch vad det regnar, gubben håller på att gräva ner ett nytt dräneringsrör precis där hästarna går ut och jag går igenom vad som behöver tas in och tvättas. Lill-polarn ville följa med ut och lära sig fläta flätor så han kunde imponera på Esmeralda. Esmeralda ville testa lite nya frisyrer och Lill-polarn tänkte han kunde hålla sig framme och hjälpa till.

Beethoven har lång och bra man att öva på och har en ängels tålamod, så jag tyckte det var perfekt nu när ändå alla skulle vara i stallet och kunde hålla lite koll på Lill-polarn. När Beethoven var klar och full av flätor så gick Lill-polarn in till sadelkammaren och tittade fundersamt på de nya paddarna.

När jag kom in efter att ha gett gubben torv så satt Lill-polarn uppe på Bellmans padd och övade upp sin balans. Han hade fyllt sadelväskan med bullar och var nu helt koncentrerad på om han skulle våga släppa det lilla handtaget på padden ” Jag är inte rädd! Jag kan släppa handtaget! Jag är inte rä……..”

Leave a Reply

Översätt sidan »