1 objekt 365 dagar

Oj! Vad det blåser ute!

Storm

Jösses! Det stormar ute och Lill-polarn vill absolut ut och jaga löv med Pepper. Jag tyckte inte det är någon vidare idé, fast å andra sidan kanske ha blåser ner till Rosa! Så kunde hon ta över ett tag : ) Nej skämt åsido, Lill-polarn får gå ut en liten stund här på framsidan så jag kan hålla koll hela tiden.

Jag hör hur Lill-polarn skrattar så han storknar när alla löven kommer farandes och är riktigt imponerad hur han slänger sig hit och dit för att fånga så många löv han bara kan. Pepper kom ganska snabbt underfund med att det inte var någon idé att bara sikta in sig på ett löv, utan satsa stort och försöka ta alla på en gång.

De har verkligen roligt men jag ser att vinden ökar i styrka och det är nog snart dags att ta in dem. Lika bra att göra ordning choklad och ett par smörgåsar så kan de sätta sig och titta på film i soffan. Nej! Nu blåser det bara för mycket! Bäst att ta med Shakira ut så får hon hjälpa mig att få in dem.

Leave a Reply

Översätt sidan »