1 objekt 365 dagar

Den vill jag ha!

Den är perfekt

I dag är jag riktigt uggen och vill bara bädda ner mig framför en brasa. Det är fint väder men ganska kallt ute och gubben har plockat in det sista på uteplatsen. Lill-polarn tyckte också det var lite kallt här och önskade sig en tjock tröja och ett par byxor, så han slapp att bli så kall om ändalykten nu till vintern.

Jag tänkte jag skulle tända vedspisen idag och behövde hämta in mera ved. Lill-polarn ville ta in veden till vedspisen eftersom de bitarna inte var så stora och tunga, tog han dem kunde ha ta 2 bitar åt gången. Jag fyllde mina Ikea bagar med ved och började stapla upp dem i vardagsrummet, när jag var klar hade fortfarande inte Lill-polarn dykt upp?

– Oj denna biten är bara helt perfekt! Om jag bara orkar……
– Neeej! Stopp! Lill-polarn, du kan inte ta bitarna i mitten!
– Men den är perfekt! Kolla!
– Ja, den är jättefin men tar du den så kommer vi så småningom att få ett vedträ som tycker väldigt mycket om bullar!
– Titta, titta, dom vedträna högst upp hade jag missat. Dom var ju superbra. Dom tar vi!

Leave a Reply

Översätt sidan »