1 objekt 365 dagar

Och en sådan, och en så….

Lill-polarn med sin mysdress.

Vi har inte hittat något bord än till hallen, så jag satte tillbaka det gamla som vi nu haft på uteplatsen. Har gått igenom mina hobbyprylar inför vintern och saknar någonstans att sitta. Köksbordet är stort, men det är gott att inte behöva plocka bort allt för att man skall äta. Lill-polarn stod och stampade ivrigt när han såg att jag ställde i ordning symaskinen.

Hmm! Lill-polarn verkar ha samma knepiga klädsmak som jag. Han ville absolut att jag skulle sy en mysdress med öron och svans.  Sen ville han ha olika färgglada kafta till Afrika. Lill-polarns önskelista på kläder var lång och han följde ivrigt varje plagg jag gjorde och ville ha ändringar  både här och där.

När jag gick ner för att hämta mig en kopp kaffe hade Lill-polarn lagt fram nytt tyg och en remsa tofsar som han ville ha till dekoration, men nålen gick av och jag kunde inte sy vidare ( Vilken tur ). Skickade ut Lill-polarn med Pepper så kan de smyga runt och leka vilda katter eller något! Har sytt tillräckligt för idag. Han har då krav den lille rackaren.

Leave a Reply

Översätt sidan »